Op Zoek naar een Bar met Bier voor €1? Wij Weten Waar!

Ben je op zoek naar Goedkope Bars in Barcelona, ??waar je een lekker biertje kunt drinken? Een koud biertje na een lange werkdag, of na het slenteren door de straten van Barcelona. Of gewoon met je vrienden om bij te kletsen…
In Barcelona kan dat op goedkope én bijzondere plekken!

Het aanbod van nachtclubs in Barcelona is erg gevarieerd, van de klassiekers in het toeristische centrum, van La Rambla tot de meest karakteristieke in de Gotische wijk. Er zijn zoveel unieke bars, bijvoorbeeld in de wijk Raval, bars op het strand in Barceloneta en de barkelders van de Eixample.

Bij Oh-Barcelona hebben we dit artikel geschreven omdat het in een grote stad als deze heel gebruikelijk is dat bars in de buurt van het centrum toeristische (lees: heel duur!) prijzen hebben.
Voor degenen die niet bekend zijn met deze kleine, goedkope bars verspreid over de binnenstad, zal een avondje kroegen een behoorlijke aanslag op je portemonnee zijn.

  birra Imagen en evidencia  

Dus waarom zou je niet eens bij een van deze goedkope bars langsgaan, waar bier slechts € 1 kost? dan kun je het daarna ook veroorloven om ergens goed te gaan clubben!

Al deze bars zijn zeer dicht bij het centrum, naast Plaza Catalunya en zeer goed te bereiken,maar je moet wel goed zoeken want ze liggen een beetje verborgen.


Tot slot wil ik je wel nog een klein advies meegeven voor je deze bars allemaal gaat uitproberen: Geniet, maar drink met mate!
Ken jij nog meer kroegen waar je voor €1 bier kunt drinken? Of andere bars met dergelijke aanbiedingen of andere voordelen? Laat hier je reactie achter!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here